top of page

REFERENCES:

Margreet Frens

Publisher/Editor in Chief

 

"Uitstekende vertaalster. Snel, correct, flexibel en bovendien ook nog eens een prettig en aardig mens."

Lennie van Scheppingen

Topkapi Films

"Werken met Tracy Payne bevalt ons bedrijf uitermate goed. Ze is flexibel, houdt zich zeer goed aan deadlines, communiceert prettig en denkt mee over vertalingen."

Wendy Wagemans

Schrijfster kinderboeken

"Tracy is niet alleen een kwaliteitsvolle vertaalster, ze is ook een heel aangenaam persoon om mee samen te werken. Samen aan een project werken dat je nauw aan je hart ligt, is niet altijd eenvoudig. Tracy begrijpt dit. Ik merkte dat ook zij streefde naar een resultaat waar we ons beiden helemaal goed bij voelden. En dat resultaat hebben we bereikt. Ik kan haar enkel aanraden!"

Paul Voorthuysen

Producent - PV Pictures

"Wij werken al jaren samen met Tracy en steeds naar tevredenheid. De kwaliteit is goed en deadlines worden gehaald."

Richard Claus

Producer

Cool Beans | Comet Films

"Ik werk heel graag met Tracy. Ze heeft veel ervaring wat te zien is aan de kwaliteit van haar werk. Ze is snel, betrouwbaar en werkt met gevoel. Wat ik ook aan haar geef te vertalen, ik weet dat het in goede handen is. Tracy is veelzijdig en ik kan haar zeker aanbevelen."

Sabine Veenendaal

Producer

CAVIAR Film & TV

"Heel fijne freelancer, die precies leverde volgens afspraak voor een goede prijs."

Julius Hazelhoff

Topkapi Films

"Tracy heeft meedere versies van het scenario voor de film Layla van Topkapi Films vertaald van het Nederlands naar Engels. Het contact met Tracy verloopt prettig en soepel. Tracy had de opdracht vaak eerder af dan vooraf verwacht."

Jasper van Dijk

Fable Factory

"Zeer fijn om mee te werken. Snelle levering en perfect gemaakt voor de doelgroep die wij hebben (kinderen). Erg blij mee, en snel weer gebruik van maken!"

Karin Cats

PocketShop

"Tracy werkt snel en nauwkeurig. De vertaling van Nederlands naar Engels wordt goed gedaan."

Tim Gerding

Vitaen

"Ik ben zeer tevreden, goede vertaling en keurig aan de deadline en afspraken gehouden."

Jacob Neusink

Litecert

"Tracy heeft de opdracht zeer voortvarend aangepakt. Was zeer tevreden over haar manier van werken. Wat discussie gehad over specifieke (vakinhoudelijke termen) en dat werd erg goed opgepakt. Ik zal haar een volgende keer zeker al direct op mijn shortlist zetten!"

H Bloem van Dalen

Bloom Games

"Tracy heeft voor mij de spelregels van een kaartspel naar het Engels vertaald. Dit werd zeer ruim voor de afgesproken deadline aangeleverd. Blij meet het eindresultaat."

Frank Meijer

Uitgeverij Aan de Slag

"Tracy levert vakwerk, snel en betrouwbaar. Belangrijk dat ze ter kennismaking niet meteen het onderste uit de kan vraagt, zoals veel freelancers wel doen. Dat is nou samen werken en naar de toekomst kijken. Aanrader!

Uitgeverij Aan de Slag

Jaap van Nes

Stuvia

"Snelle en goede vertaling. Fijne communicatie met korte lijntjes."

Geen opdracht is te klein noch te groot!
bottom of page